top of page
  • josephinecullen987

Hoe repareer ik mijn Outlook-app als deze plotseling niet meer reageert?


Outlook-gebruikers hebben naadloos toegang tot de functies van hun Outlook-account via hun smartphones door hun account in te stellen in de mobiele Outlook-app. De Outlook-app stuurt u onmiddellijk meldingen wanneer u een nieuwe e-mail ontvangt. U hebt ook toegang tot andere hulpprogramma's van Outlook, zoals agenda, contactenboek en andere invoegtoepassingen. Vaak reageert de Outlook-app niet meer vanwege verschillende technische problemen. Wanneer uw Outlook-app niet meer reageert, reageren uw Outlook-accountfuncties niet meer en ziet u ook een pop-upfoutbericht. U kunt uw Outlook-app repareren door gebruik te maken van de oplossingen die in het onderstaande artikel worden vermeld. Als u fixes wilt krijgen van de technische ondersteuningsmedewerkers van Outlook, bel ze dan op Bellen Outlook Telefoonnummer.


Dit zijn methoden voor het oplossen van problemen met uw Outlook-app die niet werkt:


  1. Telkens wanneer u fouten met APP RESPONDING ziet, verlaat u de app onmiddellijk en sluit u ook alle toepassingen die op de achtergrond worden uitgevoerd en start u vervolgens de Outlook-app opnieuw. Hiermee worden uw Outlook-functionaliteiten opnieuw geladen en worden alle problemen met uw app opgelost.

  2. Als de oplossing u niet helpt bij het oplossen van het probleem, probeer dan uw telefoon opnieuw op te starten. Wanneer u uw telefoon opnieuw opstart, worden uw besturingssysteem en functionaliteiten vernieuwd. Deze oplossing lost soms ook problemen op met het niet werken van uw Outlook-app.

  3. Een verouderde versie van de Outlook-app reageert vaak niet meer; houd uw Outlook-app up-to-date om dit probleem te voorkomen.

  4. Het wissen van de in de cache opgeslagen gegevens die zijn opgeslagen in uw Outlook-app helpt u ook bij het oplossen van de app die niet reageert op fouten.

  5. Uw mobiele apps reageren niet meer als uw apparaat bijna geen opslagruimte meer heeft.

Zo repareert u uw Outlook-app als het plotseling niet meer werkt. Neem voor andere vragen over Outlook-accounts contact op met onze ondersteuningsexperts door Bellen Outlook Nummer te bellen.


12 views0 comments
bottom of page